EDREMİT'TE ÇİFTÇİLERE 31 ARALIK UYARISI

EDREMİT

Edremit ilçesi Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Kimyevi Gübre ve Toprak Analizi Destekleme ödemesi alınabilmesi için dosya teslimi 31 Aralık'ta sona ereceği bildirildi.





______________________________ / Enver DOLGUN  /  EDREMİT

Edremit ilçesi Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Kimyevi Gübre ve Toprak Analizi Destekleme ödemesi alınabilmesi için dosya teslimi 31 Aralık'ta sona ereceği bildirildi.

Balıkesir'in Edremit ilçesi Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Kimyevi Gübre ve Toprak Analizi Destekleme ödemesi alınabilmesi için dosya teslimi 31 Aralık'ta sona ereceği bildirilirken bu işlemi yaptırmayan çiftçilerin hiçbir devlet desteğini alamayacağı da vurgulandı.
Mazot Kimyevi Gübre ve Toprak Analizi Destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ hükümlerince destekleme müracaatları 31 Aralık 2011 tarihinde sona ereceği bilgisi verildi.
Edremit Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 15 Mart 2011 Tarih Resmi Gazetede Yayımlanarak yürürlüğe giren 2011/15 sayılı Mazot Kimyevi Gübre ve Toprak Analizi Destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ hükümlerince destekleme müracaatlarının 31 Aralık 2011 tarihinde sona ereceği uyarısı geldi.
Çiftçilerin bu olanaktan faydalanmaları için çok az gün kaldığını belirten Edremit Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hüseyin Acar, 50 dekar ve üzeri büyüklükteki parseller için toprak tahlili yaptırma zorunluluğu vardır. Toprak tahlil sonuçlarının en geç 31 Aralık 2011 tarihine kadar Müdürlüğümüze teslim edilmesi gerekmektedir. Toprak tahlil işlemlerini Burhaniye ilçe Müdürlüğünde yaptırabilirler. Ayrıca 2011 yılı dosya işlemlerini yaptırmayan çiftçilerimiz Zeytinyağı primi, Pamuk primi gibi diğer desteklemelerden faydalanamayacaklardır. Çiftçilerimizin mağdur olmamaları için dosya işlemlerini en geç 31 Aralık 2011 Cuma günü mesai bitimine kadar yaptırmaları gerekmektedir. Bu işlemlerini yaptırmayan çiftçilerimiz hiçbir şekilde devlet desteklemelerinden faydalanamayacaklar” dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı